Med MULTI VOLT by HiKOKI får du 36V batteriverktøy med samme vekt og størrelse som dagens 18V. De nye verktøyene er derfor like lette og smidige å jobbe med, men med en suveren kraft som tilsvarer – og i flere tilfeller også overgår kraften som kun ledningsverktøy tidligere kunne tilby. Dette gjør at du får en mer fleksibel arbeidshverdag hvor du kan jobbe effektivt og raskt uten å måtte bekymre deg for ledninger som er i veien.

Med over 70 års erfaring, har HiKOKI en lang historie av nytenkende løsninger med ett eneste mål: Å gjøre ditt arbeid enklere, raskere og mer ergonomisk.

MULTI VOLT – for deg med behov for ekstra kraftfulle verktøy.

MULTI VOLT er en helt ny batteriteknologi som gjør at du kan bruke samme batteri i både 36V- og 18V maskiner. I 36V-maskinene får du en uslåelig styrke og i 18V-maskinene får du en fantastisk driftstid per batterilading. Dette er fremtidens teknologi – som gjør ditt arbeid enklere, raskere, mer ergonomisk og fleksibelt. ”A” batteriet har en makseffekt på 1.080W og ”B” batteriet har makseffekt på hele 1.440W – for de aller tyngste jobbene. Kraften til ledning. Friheten med batteri.

Våre 36V-verktøy

Verdensnyhet! Kjør batteridrevne verktøy på strøm.

HiKOKIs nye 36V-adapter forvandler din 36V MULTI VOLT-maskin et hybridverktøy. Du kan dermed velge selv om du vil kjøre maskinen på batteri eller strøm. Adapteren kobles enkelt til maskinens batteriuttak.

Les mer

Trygt kjøp med markedets beste garantier.

3 års garanti på alle verktøy, batterier og ladere, uten registrering.

Fornøydhetsgaranti – lever tilbake verktøyet innen 10 dager om du ikker er fornøyd.

Les mer

Jobb mer effektivt med superrask service

Det er viktig å holde verktøyet ditt i arbeid så mye som mulig. Vår målsetting er at alle serviceoppdrag skal være utført innen 3 dager fra vi har fått verktøyet

Les mer

Finn forhandleren din

   Last ned vårt siste Kampanjemagasin.

   I våre Kampanjemagasin finner du spennende nyheter og tilbud.

   Last ned pdf

   Vi er HiKOKI.

   Innovativ japansk
   teknologi siden 1948.