HiKOKIs MULTI VOLT-batteriplattform er utviklet med tanke på optimal fleksibilitet for håndverkeren, forutsigbarhet i arbeidet og kostnadseffektivitet for bedriften.

Med 36V-verktøyene får du maskiner i samme kompakte størrelse- og lave vekt som 18V.

 

Finn din forhandler her

Problemløser

Sterkere, mer utholdende og fleksible enn sine forgjengere. Disse verktøyene er virkelige problemløsere som gir maksimal uttelling når den tøffe jobben skal gjøres – og åpner for nye muligheter for håndverkere i alle bransjer.

 

Lett og kompakt

Takket være HiKOKIs patenterte MULTI VOLT-batteriteknologi (høyere spenning, mindre strøm) er maskinene kompakte, velbalanserte og enkle å manøvrere – med størrelse og vekt tilsvarende 18V, men mye sterkere. 

 

Kompatibilitet

Utstyrt med teknologi som gjør din jobb både enklere, raskere, sikrere og mer fleksibelt.
Du trenger kun ett HiKOKI MULTI VOLT batteri, hvilket passer alle 18V og 36V maskiner fra HiKOKI. Her har du også kompatibiliteten bakover i tid, da batteriene og laderene også passer til 18V Hitachi-verktøy med slidefeste. For du vet vel at varemerket Hitachi Power Tools byttet navn til HiKOKI i 2018? 

 

Holdbarhet

Kvaliteten er en stor og viktig del. Maskinenes- og batterienes holdbarhet er en forutsetning for å unnvære kostbare driftsstopp. Noen komponenter som medvirker til dette er maskinens børsteløse motor, som bidrar til en mindre varmeutvikling på slitedeler. Batteriladeren med innebygget vifte kjøler batteriet ved lading, noe som også bidrar til økt levetid. MULTI VOLT-batteriet tåler minst 1500 ladesykluser.

 

Bare fordeler

MULTI VOLT gir bare fordeler. Et komplett system med lang garanti til alle produktene i plattformen. Du har valgfrihet til å velge 18V-maskiner for de lettere eller vanlige applikasjonen eller 36V-maskiner, problemløserne for de tøffe og krevende jobbene. 

 • Kompakte, med vekt og størrelse som 18-volt
  Her har vi satt ergonomi i fokus

 

 • Samme batteri passer til både 18-volt og 36-volt verktøy
  Fleksibilitet – passer til verktøy mer enn for 10 år tilbake, (selv Hitachi med slidefeste) og dermed til over hundre verktøy. Det smarte batteriet kobler automatisk om mellom 18V og 36V.

 

 • Samme lader til både 18-volt og 36-volt verktøy
  Ingen problemer – en lader til flere typer batterier

 • Bruk batteridrevet verktøy som strømdrevet – med el-adapter
  Når ekstra kraft behøves for repeterende, tunge applikasjoner 

 

 • Sterk 36V elmotor
  Kraft som med ledning, frihet med batteri

 

 • Tre års garanti
  Gjelder både verktøy, batterier og ladere – uten registrering

Finn forhandleren din